Rockcaul’s. Jaume i David Caules són els integrants d’aquest jove grup de rock en català - Cris

TW
0

El proper dissabte, dia 29, durant la festa d'inauguració del nou Casal Jove de Ciutadella situat a l'annex de l'IES Josep M. Quadrado, tindrà lloc la presentació del primer disc del grup ciutadellenc Rockcaul's, formació que integren els dos joves cosins Jaume Caules i David Caules. Un disc que duu per títol "Pas a pas", fent referència a una filosofia de viure, la de fer les coses a poc apoc i ben fetes, i que recupera els millors temes del grup, tots de creació pròpia. En ell hi ha col·laborat el bateria i amic Marc Flores.

Visiblement satisfets amb el resultat de la feina duta a terme, aquests dos joves, que tan bé s'entenen perquè jugaven junts des de petits, van començar a sonar seriosament ara fa un parell d'anys, versionant temes mítics de rock català de grups tan coneguts com Sopa de Cabra o Ja t'ho diré. Ara, bevent d'aquelles arrels, presenten un treball cantat íntegrament en català que conté cinc temes que han estat gravats i mesclats per en José Miguel a Ciutadella.

I és que tot i que des del principi es van atrevir a fer temes propis, fins fa poc les versions eren el gran gruix de les seves actuacions. "Jo, personalment, -explica en David- darrerament ja no me conformava amb cantar temes d'altres, i ens hem començat a emocionar quan veim que la gent canta els temes nostros als concerts".

En aquesta gravació, que té títols com "No ho entenc", "Recordar" o "Nem passant", explica Jaume Caules, "hem fuit bastant de la típica temàtica del desamor, per cantar sobre l'amistat o l'egoïsme", afegint que "és un disc que té temes per a tots els gustos, tant si el que vols és ballar com si el que vols és plorar"

El disc, que es podrà adquirir durant el concert de presentació, es posarà a la venda dilluns dia 1 d'octubre a la llibreria des Racó de Ciutadella, i a la nova botiga de Ferreries, Tot dansa. El preu és de 5 euros.

El mes qui ve Rockcaul's té previst actuar a Mallorca.