Acte. Juanjo Pons (Consell), Paola Ferroni (Golf Son Parc), Joana Torres (ASPANOB) i Richard Martin (Club Masones) - Cris

TW
0

El Club de Golf Son Parc i Golf Son Parc Menorca, juntament amb el Club de Masones i Autos Gregal de Maó, tornen a organitzar la X Competición Benéfica Honda-Masones que es celebrarà el proper dissabte, dia 29. El torneig es jugarà sota la modalitat Stableford Individual amb sortides simultànies a les 9.30 hores.

Hi haurà 3 categories per a cavallers i una categoria única de dames i super sèniors per als majors de 70 anys.

Els premis de les categories seran primer, segon i tercer pels cavallers, i primer i segon només per a les dames i super sèniors, a més dels guardons especials pels diferents forats.

El lliurament de premis està previst cap a les 14.30 hores, llavors es vendran paperetes per a la rifa. El preu de les paperetes és de 5 euros la tira, cada una amb 5 números. Segons informa Paola Ferroni, directora del Golf Son Parc i vicepresidenta del Club Son Parc, tothom que es vulgui inscriure en el torneig ho pot fer enviant un mail a info@golfsonparc.com. Segons avançà ahir, ja hi ha una trentena de persones apuntades.

El preu d'inscripció per als jugadors visitants és de 25 euros, més Green Fee i inclou refrescos al camp, tapes durant el lliurament de premis, més l'entrega d'una bossa de benvinguda.

El mateix dia, damunt les 13 hores, els fillets i filletes presents podran provar de jugar a golf en el camp de pràctiques, així com podran jugar al "putting green" on s'organitzarà una petita competició entre ells.

Segons Ferroni, enguany tot el recaptat serà lliurat a l'Associació de Pares de Nens amb Càncer de Balears (ASPANOB). No obstant, per tots aquells que no els vengui bé participar en el torneig, però vulguin ser solidaris i col·laborar amb ASPANOB, segons informa Ferroni, podran fer una donació al Golf Son Parc o parlar amb Colin Corke o Richard Martin, del Club de Masones, enviant un mail a menormar@yahoo.co.uk.

La presentació de la nova edició del campionat comptà ahir amb la presència del conseller Juanjo Pons, Paola Ferroni i la representant d'ASPANOB a Menorcs, Joana Torres. També hi va ser present Richard Martin, del Club de Masones, com a entitat que col·labora en l'organització. Entre les inscripcions i la rifa els organitzadors esperen recaptar el màxim a benefici de l'associació.

Joana Torres, en nom del col·lectiu, expressà l'agraïment a les entitats organitzadores per solidaritzar-se amb la causa de les famílies que tenen fillets amb la malaltia del càncer. Des de l'organització es va fer una crida a la participació generosa de tots per a la causa.