Animació. La fira és un punt de trobada pels compradors i també per aquelles persones que volen gaudir del folklore i la tradició. Avui diumenge obrirà de nou els estands a les 10 del matí i fins les 14 hores - J. JAner

TW
0

La XII fira d'artesania, artística, i agroalimentària de Ferreries ompli de gent a vessar, amb ganes de comprar i simplement veure tot el que hi havia exposat.
La mostra, que arriba a la seva dotzena edició, està complement consolidada, tal i com ho demostra la massiva participació d'expositors.

La fira fou oberta per el batlle de Ferreries, Manuel Monerris, i el conseller Fernando Villalonga, el quals, una volta inaugurada la mateixa, visitaren tots els estands.
Distribuïts en cinc carpes, la cinquantena d'artesans mostraven els seus productes, on hi podem trobar manualitats de tota mena, aquarel·les, encaixos, objectes d'espart, arader, treballs amb ceràmica, brodats, avarques i sabates festes a mà, bosses i cinturons fets amb cuiro, roba feta a mà, així com camisetes estampades. La part de productes del camp, també té força presència, la major part dels productes representats son ecològics, com ara hortalisses, embotits o formatges, com també ecològic és el pa que allà es ven.
Vins de la terra, així com oli, i refrescos fets a Ferreries.

Aquesta fira d'artesania sempre te un lloc per les antiguitats, on els interessats poden trobar les coses més insospitades.

A l'exposició també tenen presència les causes solidaries, com en aquest cas, la bunyolada celebrada a benefici dels missioners ferreriencs i el taller Xano Xano.

La fira també té una part més lúdica com fou, la ballada folklòrica per part del grup Aires del Barranc d'Algendar, i avui diumenge, a les 11 hores, l'actuació de Xaranga.
Aquesta trobada firal a més d'ésser una oportunitat pels artesans, artistes manuals, i productors de productes agroalimentaris, de vendre els seus productes i donar-se a conèixer, serveix per dinamitzar el poble, concretament el sector del comerç i de restauració, no endebades, la gentada que ompli el centre del poble, no sols visita la zona de la fira, també tingué temps per voltar i conèixer les possibilitats de poder comprar productes de tota mena a les botigues espargides pel poble.

La fira tornarà a obrir les portes avui diumenge de 10 hores a les 14 del migdia.