Teatre. El públic de Maó esperava ansiós la representació de l’obra de Ramis, "Lucrècia" dirigida per Marí - Arxiu

TW
0

La intimitat no deixarà cap racó del Teatre Principal de Maó per recórrer aquesta tardor. El públic explorarà noves i diverses sensacions en espais que fins ara mai no havien estat presos per la intensitat de l'actuació.

El concert de l'argentina Marilí Machado s'eleva fins a la zona del tercer pis que serà l'escenari dels millors tangos i boleros que el públic podrà assaborir en un ambient íntim i distès. La tardor, que s'inicia aquest dissabte, encara haurà d'esperar una setmana més per envair el coliseu maonès que rebrà amb els braços oberts una reconeguda veu llatinoamericana.

Jazz Obert, amb la col·laboració de l'Associació d'Al·ligàtors, ha de satisfer els seus amants amb un concert d'una música que enganxa i es fa estimar. "Para raptar abrazos" és la crida de Volta i Volta, "senzillament, una declaració d'objectius. No hi ha opcions, viure, caminar, créixer, estimar, córrer... posar-te al descobert i abraçar" i ho demostraran amb l'expressivitat de la seva dansa.

Els maonesos i maoneses esperaven amb ansietat la representació de "Lucrècia o Roma Libre", obra de Joan Ramis i Ramis dirigida per Sergi Marí que compta amb actors i actrius de primera línia com ara Queralt Albinyana, en el paper de Lucrècia, Enka Alonso, Rodo Gener, Xavier Núñez, Josep Mercadal i Àlvar Triay. Serà teatre de proximitat, ja enyorat pel públic habitual del Principal.

La Fundació Menorquina de l'Òpera aconsegueix portar fins a Maó Rolando Villazón, que actuarà acompanyat pel pianista Gerold Huber. La carrera de Villazón compta amb reconeixements com el nomenament com a Chévalier de l'Ordre des Artes et des Letres de França.

I teatre familiar, i per a escolars, el títol "El fil del mite", un clàssic per atrapar els més joves. Encara hi queda una sorpresa més, però que el Teatre es guarda per mantenir el públic en vil fins més endavant.