Lliurament de premis. Les principals autoritats de l’Illa es van encarregar de lliurar els premis als guanyadors de les diferents categories, juntament amb uns organitzadors que es poden donar per satisfets amb el desenvolupament de la prova - Cris

TW
0

El primer Concurs Morfològic de Cavalls de Pura Raça Espanyola ( PER) ja té els seus guanyadors. En la secció de campions de raça resultà escollit com el millor animal "Fer Quebranto", i en la secció de funcionalitat, "Aramas Charneco".

La pluja fou l'element no convidat que va entorpir el desenvolupament de la jornada. Malgrat això, no va impedir que es celebressin les proves previstes, així que tingueren lloc els concursos de les seccions 5, 7, 9 i 11. Una volta jutjades, s'inicià la secció de campions de raça i de millor moviment, els participants de les quals sortien de les diferents proves realitzades al llarg de les dues jornades en què s'ha desenvolupat el campionat.

La festa del cavall de pura raça espanyola va esdevenir la manifestació de la feina ben feta per part de l'Associació Menorquina de Criadors i Propietaris de Cavalls de Pura Raça Espanyola, entitat organitzadora d'aquest primer concurs morfològic, el qual, a més d'aconseguir la participació de 31 ramaderies, amb 66 participants, també, ho ha fet amb l'interès d'un miler de persones que al llarg d'aquestes dues jornades han passat per les instal·lacions de Son Martorellet.

El lliurament de trofeus fou el colofó d'aquest primer campionat morfològic, puntuable per al campionat d'Espanya. A l'acte hi assistiren, la consellera insular de Turisme, Salomé Cabrera, i batlle de Ferreries, Manuel Monerris, entre altres autoritats de l'Illa, i com no, la directiva de l'entitat organitzadora.