INDIANA SANTOS GODOY. MAG INDI - M. I.

TW
0

Autofitxa
El meu nom és Indiana Santos Godoy i el nom artístic, Mag Indi. Vaig néixer a Barcelona a l'any 1996 i estudiï al Col·legi Sant Josep de Maó. La vocació per la màgia em neix als cinc anys i als 10 anys vaig fer la primera actuació en públic i el 2010 amb "Un viatge màgic". Degut a l'èxit vaig començar a rodar-lo per festes majors, teatres, escoles i festes privades. Al Concurs de Màgia Jove de Catalunya vaig guanyar el primer premi en la categoria de màgia general.

Diu que tenia cinc anys quan va trobar-se un llibre de màgia i va voler ser mag. Quins detalls recorda d'aquell dia?
Va ser a una casa de camp de Castellterçol, el poble natal del P. Ciuró, on vam anar a dinar amb la família i a les golfes d'aquella casa i entre tots els trastos i llibres vells em va cridar l'atenció el llibre de "La prestidigitación al alcance de todos". Jo no sabia que era la prestidigitació i quasi bé no havia vist màgia però allò em va fascinar. Vaig demanar si hi havia alguna baralla de cartes per provar allò que llegia i a partir d'allà em vaig animar. I fins ara no he perdut aquest entusiasme i il·lusió.

En 10 anys es posa front al públic, encara que fos el de la seva escola, dispost a convertir-se en un veritable mag. Com va anar aquesta primera actuació?
No van ser ni 15 minuts d'actuació!, però l'havia preparada durant tot el curs. El dia que vaig presentar els meus primers números de màgia estava molt nerviós, però una vegada a l'escenari em vaig sentir molt còmode, i vaig veure encara més clar, que la màgia era el meu futur.

D'on es treu el seu nom artístic, Mag Indi, i el títol de l'espectacle?
Mag Indi ve del terme de mag, ja que queda més bonic que dir il·lusionista, malgrat que és el mateix, i Indi és el diminutiu del meu nom Indiana. I el títol de l'espectacle, "Un viatge màgic", va sorgir d'un fragment clau de l'espectacle que no puc dir a què correspon per no trencar la sorpresa.

Quin és el tipus de màgia que ofereix o el que més li agrada?
És un estil de màgia clàssica però amb molt d'humor, aquesta és la part fonamental del meu espectacle en el que el mag és tot un personatge d'estil juvenil, dinàmic, esbojarrat, atrevit i molt espontani, tot fa que sigui una proposta diferent. A mi m'agradaria dedicar-me professionalment al món de la màgia, però veient com van les coses m'hauré de preparar una alternativa per si no surt bé.

El públic que avui acudeixi a l'Orfeó Maonès, amb què es trobarà?
És un espectacle de màgia dirigit a tots els públics, per adults i nens, que s'ho passen molt bé, perfecte per venir en parella, amb els amics, vull trencar una mica el tòpic amb el que m'he trobat sempre de que la màgia és nomes per nens. A aquest espectacle el públic es trobarà amb jocs de màgia clàssics però que els interpreto d'una forma molt peculiar intentant que tot el public s'involucri i no diré més per no trencar la sorpresa de l'espectacle si algú vol saber més pot venir a gaudir de l'espectacle de màgia aquesta tarda al teatre Orfeó Maonès.