Jocs nous. El batle va ser el primer en emprar un altaveu, instal·lat com a joc, per convidar les famílies a la bereneta que s’organitzà per celebrar la inauguració - Cris

TW
0

No van ser necessaris discursos ni cap acte oficial per a la inauguració de la reforma del parc infantil del Carrer del Mar. Els fillets i filletes de Fornells van estrenar les noves instal·lacions de forma espontània, amb riures i jocs.

El batle, Francesc Ametller, es limità a convidar per un megàfon, incorporat a les noves atraccions, per a que els petits i les famílies es sumassin a la bereneta popular organitzada en motiu de l'estrena.

La renovació del parc infantil ha permès ampliar l'espai de joc i guanyar una zona lúdica d'oci a l'aire lliure suvora la Casa del Contramestre, nucli central d'activitat.

L'Ajuntament ha fet la inversió de 16.150 euros, que ha executat l'empresa Juegos Kompan, més els 13.600 euros del paviment de cautxú de colors, que ofereix seguretat i comoditat, a més de convertir-lo en un parc innovador.

Ara hi mancarà afegir la instal·lació d'una barana de protecció a tot el perímetre. El resultat és un parc amb multitud de jocs, molts nous, inspirats en el mar i una zona de descans pels pares i avis. Fornells queda així equipat amb dos parcs, el del costat del camp de futbol i aquest nou i renovat.

"És important que l'Administració retorni als ciutadans el que recapta en forma de serveis i equipaments", destacà el batle.