TW
0

El nucli antic de Ciutadella va transformar-se ahir fosquet en una petita Nova Orleans amb els ritmes i la música del dixieland. La diversió va venir de la mà de la Dixie Band del Taller de Músics, que començà el passacarrers des d'una animada plaça des Pins, on tothom esperava sentir la música del Menorca Jazz d'enguany.

El grup va estar representat per Eva Fernández (saxo), Eva Garín (trombó), Josep Lluís Pons (trompeta), Maria Puertas (tuba) i Arnau Julià (percussió). La majoria prové de la també reconeguda formació Sant Andreu Jazz Band. El ritme i el bon rotllo que els músics escamparen pel poble entusiasmaren el públic, que seguí el camí de la banda pels carrers, places i carrerons. Cap a la nit, el Menorca Jazz va tenir la seva pròpia estrella amb el concert de Clara Gorrías, acompanyada d'un quartet. L'actuació va tenir lloc a La Margarete i no defraudà al públic més exigent.

Per avui, la Dixie Band del Taller de Músics repetirà actuació pels carrers de Ferreries. El grup sortirà a les 10.30 hores de la plaça de l'Oar. La festa continuarà a partir de les 12.30 hores pel centre des Mercadal. Amb aquestes activitats, Jazz Obert aproxima el jazz a la gent.