TW
0

Autofitxa
El meu nom és Cristóbal Vinent Riudavets, encara que tothom em diu Lito. Vaig néixer a Maó el 24 de Novembre de 1998. Tinc dos germans na Natalia, que té 20 anys i en Sergi, que en té tres. Estudio tercer curs d'ESO a l'Institut Cap de Llevant i la meva afició és la música, sobretot el tambor i la bateria, encara que m'agraden tots els instruments.

En el Dia de la Biblioteca vas participar en el concurs "Lletres i mots", què tal l'experiència?
L'experiència del concurs de lletres i mots va ser molt bona. Al concurs hi va haver de tot: rialles, sorpreses, i molt bon ambient. A més a més vaig quedar entre els finalistes, cosa que no esperava, ja que hi havia un gran nivell entre els concursants. Esper que a la final de Ferreries tot vagi igual de bé.

A més de quedar entre els quatre finalistes que participaran durant la Fira del Llibre en Català en la final del concurs, també va ser el que més vegades encertà a Maó. Es prepara especialment?
La veritat és que no m'ho vaig preparar especialment, ja que tinc un bon nivell d'ortografia. Però no hi hagués estat de més, ja que hi havia paraules bastant difícils i que a Ferreries em podrien donar problemes.

Creus que aquest tipus d'iniciatives ajuden a escriure millor i fer menys faltes d'ortografia?
Crec que aquest tipus d'iniciatives si ajuden a escriure millor i fer menys faltes d'ortografia, ja que penses molt la paraula que et demanen i se't queden dins del cap.

T'agradaria que es fessin més activitats que compartir amb altres estudiants de centres de tota Menorca?
Sí, m'agradaria que es fessin més activitats que compartir amb altres estudiants de centres de tota Menorca, perquè d'aquesta manera, a més a més d'aprendre noves paraules, pots fer nous amics i companys entre els concursants.

Què t'agradaria estudiar en un futur?
Com he dit abans, m'agrada molt la música, però també m'agraden molt les matemàtiques. Però encara som molt jove i no sé que em depararà el futur.