Molí. Rosa García, Carmen Reynés i Mònica Llopis van presentar ahir els "Cap de setmana en anglès" - Ita Riera

TW
0

Les possibilitats d'aprendre anglès pels més joves, i fer-ho de la manera més divertida, va sumant propostes com ara la dels "English Weekends" que ha ideat Rosa García i que s'organitzen des de la Regidoria de Joventut de Sant Lluís per a tots els joves de Menorca.

"Caps de setmana en anglès" són unes colònies de quasi tres dies que es faran a la Casa de Colònies de Santa Eularieta i que estan obertes a tots els joves d'entre 7 i 17 anys de Menorca. Hi ha tres cites previstes, encara que es vol realitzar al llarg de tot el curs.

El cap de setmana del 7 al 9 de desembre s'ofereixen 30 places per a fillets i filletes de set a nou anys; el cap de setmana del 21 al 23 de desembre 30 joves d'entre 10 i 13 anys estan convidats a passar un cap de setmana inoblidable en anglès i el cap de setmana del 28 al 30 de desembre els de 14 fins a 17 anys no es voldran perdre l'ocasió de passar-s'ho bé en la llengua de referència internacional.

Les inscripcions es formalitzaran, fins a una setmana abans del cap de setmana elegit, posant-se en contacte amb el Molí de Baix de Sant Lluís o a través de les webs www.letsenglish.es o www.lluiwebjove.es .

"English Weekends", va explicar la Regidora de Joventut Carmen Reynés, "s'ha inclòs en la programació del Molí de Baix per la seva importància, tant per la formació lingüística a través de l'acció de lleure, com també, per fomentar la relació entre al·lots i joves de tota l'Illa, que permetrà una millor interacció entre ells, i que esperam sigui motiu d'enllaç en les seves vides".

Per la seva part Rosa García, cap del projecte que dirigeix Mònica Llopis com a directora de temps lliure de l'equip de Joventut, va comentar que en arribar a Menorca es va adonar que les famílies menorquines conviuen amb les anglosaxones també fora de l'escola. Amb l'afany d'aconseguir fomentar l'anglès en l'educació diària dels joves va presentar aquest projecte d'immersió lingüística on l'anglès pren el protagonisme durant tot el cap de setmana, "els monitors", va explicar García, "utilitzaran l'anglès com a llengua vehicular, així els joves acullen l'idioma com quelcom natural del dia a dia de manera còmode i divertida".

Jocs, tallers, gimcanes i tot tipus d'activitats de lleure per aprendre una llengua sense gairebé adonar-se'n.