Festa. La vuitena Volta BTT es tancà amb una trobada on es lliuraren els obsequis als participants - btt

TW
0

La vuitena edició de la Volta a Menorca BTT va quedar clausurada dissabte vespre amb el lliurament de trofeus que es va fer durant la festa de cloenda que va tenir lloc a l'Sport Bike Center.

La Penya Ciclista Ciutadella, organitzadora de l'esdeveniment, va lliurar els trofeus als participants més veterans, que enguany han estat l'anglès Richard Johnson i la ciutadellenca Catalina Casasnovas, nascuts el 1945 i el 1963, respectivament.

Per altra banda es va premiar l'equip més nombrós que ha pres part en la prova, el barceloní Ekipo, amb 26 participants; així com al col·lectiu menorquí amb més ciclistes, el Bike Birra.

L'obsequi al biker que ha vingut de més lluny per participar a la Volta ha estat per a Kenneth Burton, arribat des del Regne Unit, i també va ser guardonat el grup femení de les "Walkíries".

Des de la Penya Ciclista Ciutadella es va obsequiar a Infotelecom pel seu treball amb la pàgina web de l'entitat, i a Sport Bike Center. També es va reconèixer la col·laboració de diversos propietaris de finques que han contribuït cedint el pas dels ciclistes, com ara Jaume Rotger, Biel Seguí i Carles Pons.

Com no, també van rebre un agraïment les "vaques", els ciclistes més experimentats que col·laboren amb l'organització com a guies i responsables durant les etapes.

Igualment, hi va haver també un detall per als voluntaris que ajuden tant, així com als principals patrocinadors i demés entitats i persones que aporten perquè tot surti bé. En aquest cas, l'obsequi va ser una litografia commemorativa feta per Paca Florit. A l'acte de cloenda que acomiadava la prova fins el 2014 hi van assistir el batlle i la regidora d'Esports de Sant Lluís, Cristóbal Coll i Carmen Reynés, així com un portaveu de la Caixa.