TW
0

Autofitxa
Em dic John Devine i jo Carolyn Devine. Som de Londres i fa deu anys que vivim a Menorca. En fa quinze que visitam l'Illa fins que vam decidir quedar-nos-hi a viure especialment per l'ambient i l'amabilitat de la gent d'aquí. Tenim dos fills, na Katie, de 23 anys, que estudia a Paris, i en Ben, de 15 anys, que estudia a La Salle d'Alaior. Nosaltres dos professionalment ens dedicam al senderisme amb una empresa amb la qual convidam a descobrir l'Illa als visitants.

Compren entrades per al concert de Pink Floyd, en són fans?
John. De fet passàvem per aquí i la meva dona m'ha dit: "sembla mentida, fa deu anys que vivim a l'Illa i encara no hem anat mai al Teatre Principal".
Carolyn. És cert i com que John funciona molt per impulsos s'ha mirat la cartellera i hem entrat a comprar entrades per al concert. Ens fa molta il·lusió conèixer el Teatre per dins.

I perquè han escollit aquest concert?
J. Per diferents motius, un és el de l'idioma, jo parlo català i na Carolyn castellà, per la qual cosa moltes coses no ens solem animar a anar-les a veure.
C. Sí, un concert era idoni per a tots dos i ens agrada molt aquest tipus de música. Havíem sabut d'aquest concert quan el van fer a Ferreries, però per motius de feina no hi vam poder anar.
J. A més a jo sempre m'ha agradat molt Pink Floyd, deu fer més de 35 anys que vaig comprar el primer disc i encara em segueix agradant molt, "Dark Side of the Moon", també tenc "The Wall", entre altres. També vindran uns amics amb noltros.
C. Bé, encara ens ho han de confirmar.

No ho saben encara els seus amics?
C. No, els hem telefonat però no contestaven, igualment els hem comprat entrades, segur que els agradarà la proposta.
J. Pink Floyd, tot i que és rock, és molt suau, de les que no fan mal de cap! Em sembla increïble el que fan molts músics d'aquí, m'agraden aquest tipus d'iniciatives. També hi ha un grup que fa reggae a Menorca que toca música anglesa i m'agrada molt.

Què és el que més sorprèn als visitants que descobreixen Menorca a través del senderisme?
C. D'entrada se'n duen una bona sorpresa. Molts pensen amb la referència del clima mediterrani i s'esperen una illa més seca. La zona dels barrancs, per exemple, són excursions que fem habitualment i tothom destaca la gran bellesa que tenen. La idea anterior de molta gent cau en quant trepitgen Menorca i se n'adonen de quant n'és de bonica.
J. També agrada molt l'ambient que es respira a l'Illa i la bona gent que ens trobem.