Pintura. Una família saudí va conèixer l’obra de Rafael de la Rica a qui ha fet importants encàrrecs - R.R.

TW
0

"Com si fos una providència", explica l'autor Rafael de la Rica, "la Tramuntana va obligar a cercar refugi a un vaixell al port de Maó".

El vaixell era propietat d'una important família saudí que va recalar a Menorca uns dies aprofitant per conèixer una mica la cultura illenca.

Va ser així com van descobrir l'obra de l'artista Rafael de la Rica en les exposicions de la seva obra a la galeria Artara de Maó i Vidrart de Ciutadella i es van deixar seduir per un art que va més enllà del realisme en un clàssic com és el bodegó que De la Rica cultiva en terreny propi i exclusiu.

De tornada els saudís se'n van emportar els primers quadres deixant un encàrrec d'obres similars però de major tamany que aquests dies viatgen a Aràbia Saudí. Però De la Rica no ha acabat encara la feina que està realitzant per aquest client que desitja poder gaudir de paisatges menorquins pintats per aquest mateix artista i dos cirerers en flor de dos per tres metres, un format que De la Rica no ha fet fins ara. "Els encàrrecs a vegades donen l'opció d'evolucionar ja que et fan anar per camins que no coneixies fins que no t'empenyen".