TW
0

El Cercle Artístic de Ciutadella prepara tots els detalls per a la posada a punt de la gala de lliurament de la XXXVII edició del Premi Born de Teatre, que es durà a terme a l'escenari de Calós el proper dissabte a la nit. Serà una altra edició plena d'emocions que certificarà, una vegada més, el nivell cultural que envolta aquest guardó literari i que posa l'illa de Menorca en el centre internacional d'aquest gènere.

Tanmateix, i com a complement a l'esdeveniment que s'oferirà el dissabte, l'entitat organitzadora desplega un bon grapat d'activitats literàries que complementen aquest cap de setmana cultural.

Per avui vespre, a les 20 hores, a la biblioteca Àngel Ruiz i Pablo, ubicada al primer pis del Cercle Artístic, hi haurà la trobada del Grup de Lectura per comentar el "Principi d'Arquímides", Premi Born 2011, amb la presència del seu autor, Josep M. Miró i Coromina.

Demà divendres, a les 20 hores a la sala Jeroni Marquès, es farà la presentació de l'obra de Miró amb Carme Tierz, directora de la revista "Hamlet", d'Arola Editors; Alfonso Becerra, membre del consell redactor de la "Revista Galega de teatro"; Carlos Gil, d'"Artez Blai" i Maria Àngels Sastre, secretària del Premi. Tot seguit, a les 20.30 hores, hi haurà la conferència "Per a què serveix el teatre", a càrrec de Xavier Albertí, director del Teatre Nacional de Catalunya. Per a dissabte dia 24, a les 21 hores al Teatre de Calós de Ciutadella, tindrà lloc la representació de l'obra "Ma perche Pirandello?", de Luigi Pirandel·lo, dirigida per Pitus Fernández, a càrrec de la companyia La Impaciència-La Clota. Acte seguit es procedirà al lliurament del guardó del Premi Born 2012.