Teatre. Alguns dels artistes, acompanyats per Janine Dahl i Àngels Gonyalons presentaren l’espectacle - Paco Sturla

TW
0

És un cant a l'alegria i a la voluntat de recuperar els valors més essencials. És un espectacle per lloar, potenciar, comunicar. Un crit a aconseguir un món millor a partir de l'ètica i la bonança. Els personatges vesteixen com tothom, potser una mica més desenfadats, però sobre tot, amb un esclat de color que contagia l'alegria i el sentit de l'humor.

Així és com l'actriu i cantant Àngels Gonyalons descriu el musical "Colors" que es presentarà al Teatre Principal de Maó. Ho organitza la Companyia Sa Forana i el Teatre i és la primera producció de l'associació TiGoDahl Produccions, composada per Núria Til, Janine Dahl i Àngels Gonyalons.

L'espectacle, amb música en directe, es posarà en escena el proper dimecres dia 5 de desembre al Teatre Principal de Maó en unes sessions matinals per a escolars. El públic podrà gaudir del musical dijous dia 6 i divendres dia 7 a partir de les 20 hores. Les entrades ja estan a la venda i els preus oscil·len entre els 15 i els deu euros. Les localitats es poden adquirir a les oficines del Teatre Principal o a través del portal ticketmaster.

Aquesta catalana de Menorca, tal com ella es denomina, explica que el musical conta la història d'un nouvingut que es troba amb un grup de nens "poc estimulats". Aquest jove els fa entendre, mitjançant una història, i com no, els colors, que allò important és compartir, fer-se empàtic, solidaritzar-se i ser generós. Gonyalons indica que "fem teatre amb una voluntat didàctica".

Es tracta d'un espectacle musical familiar que tot i estar dirigit als més joves, contagia a tot tipus de públic (des dels cinc anys) per l'energia que es desprèn des de l'escenari. La directora del musical anuncia així mateix que la història parteix d'algunes paràboles de l'Evangeli per extreure'n el seu significat. "Fuig d'adoctrinaments i de sentències però ens serveix com a eina per exaltar els valors", anuncia. A més, ressalta que està inspirat en el musical Godspell escrit el 1970. No obstant, la direcció de "Colors" l'ha passat per un "sedàs" per tal de "fer-lo nostre", explica Gonyalons.

Aquest dissabte a les 11.30 hores al carrer Ses Moreres de Maó, el Teatre Principal presentarà la programació i el grup oferirà al públic un tast d'aquest musical. Els artistes són Laura Cubas, Lore Arantzamendi (directora vocal), Cris Juanico, Carme Taltavull, Joan Taltavull i Lluís Vinent. La direcció coreogràfica va a càrrec de Janine Dahl i la música en directe serà oferida per Lluís Garcia, Guillem Pons, Esperança Rotger i Quim Ribó.