Socors. El concert uní la qualitat musical dels intèrprets amb una funció solidària - Paco Sturla

TW
0

Les veus de les sopranos Maria Àngels Bagur i Lena Carreras, la del tenor Jaume Olives i el baríton Joan Caules ressonaren ahir a l'auditori del Socors de Ciutadella en benefici d'ASPANOB. Acompanyats pel piano d'Orest Lemekh, oferiren un concert benèfic amb el que es perseguia ajudar a l'entitat que es dedica a donar suport a les famílies que han de conviure amb un càncer infantil.

Tot el que es va recaptar al concert, que tenia un preu de 12 euros, es va destinar a una entitat que viu des de fa un any sense cap aportació del Consell de Menorca. Tot i així, ASPANOB continua treballant i mantenint tres pisos a Palma per a poder acollir els familiars dels pacients que han de rebre tractament a l'illa veïna.

Així, a la qualitat musical de l'actuació d'ahir vespre a l'auditori ciutadellenc, el públic assistent afegí un component solidari que reforçà encara més el valor de la iniciativa. Fins a dia d'avui, ASPANOB ha ajudat a 45 famílies durant aquest any, i amb la recaptació d'ahir espera poder seguir treballant en el suport a les famílies.