TW
0

"La cova des Mussol" és el còmic que ha editat el departament de Cultura, Patrimoni i Educació del Consell insular i que ja es troba a l'abast del públic. Es tracta d'una obra de caràcter didàctic i de divulgació del patrimoni arqueològic de Menorca, en concret de la cultura d'època talaiòtica.

El guió original és de Marc Ferrer i la coordinació ha estat realitzada per l'equip del Museu de Son Fornés, de Montuïri, que va realitzar la investigació arqueològica de la cova. Els il·lustradors del còmic són els dibuixants de reconegut prestigi Max i Pau.
Una petita part de l'edició de "La cova des Mussol" s'enviarà al Museu de Son Fornés on s'emprarà també com a eina didàctica per a les escoles de Mallorca. A Menorca s'han editat 2.000 exemplars i es podran adquirir a totes les llibreries de l'Illa pel preu de 9 euros. També es podrà comprar a les seus del Consell insular de Maó i Ciutadella.

L'obra va adreçada principalment als primers cursos d'Ensenyança Secundària Obligatòria, donat que el còmic que s'ofereix és un material pedagògic que sensibilitza els estudiants i dóna a conèixer el patrimoni històric i en particular la cultura d'època talaiòtica.

"És una iniciativa que encaixa molt bé dins el programa de sensibilització de la població envers la Cultura Talaiòtica, candidata a Patrimoni Mundial per la UNESCO", comenta la consellera de Cultura, Patrimoni i Educació, Maruja Baíllo.