Arbre de Narbre de nadal. El tradicional enllumenat a la plaça de Ses Palmeresadal. El tradicional enllumenat a la plaça de Ses Palmeres - Cris

TW
0

El Mercat Nadalenc de Ciutadella serà traslladat enguany a la Sala Polivalent del Canal Salat. Així ho explicà ahir la regidora de Fires i Mercats, Esperança Juaneda.

La nova ubicació, segons comentà, "va ser elegida pels propis firaires. Se'ls oferiren dues opcions més: la ubicació dels tendals als Pins, on va ser l'any passat, o també en els carrers del nucli antic, també amb tendals. Per majoria ells van triar provar la Sala Polivalent", digué Juaneda.

La regidora apuntà que "hi pot haver pros i contres", caldrà saber si el lloc és ideal per als visitants, però "per altra banda té uns avantatges, ja que tindrà la comoditat d'un espai tancat on no hi farà fred, tindrà calefacció, música ambiental nadalenca i, a més, s'habilitarà una zona de jocs infantils".

La regidora afegí que no hi haurà servei de vigilància nocturna, i açò representarà un estalvi en els serveis de guardes de seguretat. També destacà Juaneda que "el fet de ser un espai tancat permet fer un horari partit en matins i fosquets".

Dies i horaris

La fira nadalenca s'obrirà demà dijous, festa de la Constitució, a les 10 hores. Una hora més tard es procedirà a l'acte d'inauguració del mercat amb la presència de les autoritats municipals. Restarà obert fins a les 14 hores. El capvespre, s'obrirà de les 17 a les 21 hores.

Divendres, el mercat estarà obert només el capvespre, de 17 a 21 hores. Per a dissabte, festivitat de la Concepció, el mercat obrirà matí i fosquet en l'horari habitual, i diumenge l'horari sols serà matinal, de 10 a 14 hores. A l'igual que l'any passat, la fira nadalenca d'enguany comptarà amb 24 expositors, en la que serà la novena edició.

L'oferta, com s'acostuma en cada fira, tindrà objectes i regals diversos; llibres, joies, flors, turrons, tot tipus de productes alimentaris i específics de Nadal, articles de decoració, antiguitats i molts més.

El trasllat del Mercat de Nadal a la Sala del Canal Salat "sortirà una mica més car per als firaires, però tindran més comoditat", digué la regidora.