TW
0

Autofitxa

Som na Jessica Moreno Rotger d'Alaior i tenc 18 anys. Estudio segon curs de Tècnic en Atenció Sociosanitària a l'Institut Cap de Llevant de Maó els capvespres. Visc amb els meus pares, Pascual i Antonia, i el meu germà de 12 anys que també nom Pascual i que cursa primer d'ESO a l'Institut Josep Miquel Guàrdia. Estic sortint amb n'Enric Enrich i el que més m'agrada és escoltar música, l'ordinador, llegir, escriure coses personals i la fotografia perquè em permet guardar la imatge del que vull recordar per sempre.

És assídua de la Biblioteca d'Alaior?
Sí, venc cada matí per estudiar, aquí em puc concentrar bé i fer els meus treballs i estudiar per als exàmens. Solc arribar a les 10 i hi estic fins les 13 hores. Porto el meu ordinador i així em puc connectar a internet per buscar el que necessito. També tenc a mà tots els llibres.

Des de quan és usuària de la Biblioteca?
Des que era ben petitona tenc el carnet. Solia venir abans amb els companys d'escola per fer els deures els divendres, així teníem els caps de setmana lliures, i sempre ens ho passàvem molt bé.

És de les que se'n porta llibres per llegir a casa?
Sí, m'agrada llegir cada nit abans de dormir perquè també és una forma de relaxar-te i desconnectar del que has fet durant el dia. M'agraden especialment els llibres romàntics, els d'intriga i alguns de ciència ficció. També consulto llibres que es refereixen als meus estudis encara que si cerques per internet trobes tot el que necessites saber.

Què diria que té una biblioteca d'especial?
A més de tots els llibres que conté per mi la biblioteca ofereix un ambient molt especial de tranquil·litat i silenci, m'hi sento molt a gust.

Té pensat continuar els estudis?
Sí, l'any que ve m'agradaria començar el grau superior d'Educació Infantil.