"Mico encuentro". La trobada nacional de micòlegs a Ciutadella tingué una jornada d’èxit malgrat el mal temps. Tot i així, les 90 espècies recollides foren molt comentades - Paco Sturla

TW
0

El XIII "Mico Encuentro", de caràcter nacional, que es celebra aquests dies a Ciutadella organitzat pel Cercle Micològic de Menorca Doctor Saurina, tingué ahir una primera jornada d'èxit, on només calgué lamentar el mal temps que tingueren els participants en les seves sortides.

Un total de 60 boletaires vinguts d'arreu de l'Estat Espanyol participen en les jornades d'aquesta trobada nacional. Castelló, Mallorca, Barcelona, Alacant, Madrid, Conca, Girona o fins i tot Bèlgica (una parella) són els llocs de procedència dels inscrits per a l'ocasió. A més, hi ha altres 14 inscrits de Menorca.

Ahir hi hagué la primera sortida al camp, dividida en tres grups que visitaren les zones de d'Alfurí, Cala Mitjana i Cala Galdana i s'Almudaina. Les visites han estat interrompudes pel fort vent que ha deslluït el matí. De tornada a l'hotel on es concentra tota l'activitat i on s'allotgen els visitants, es va fer una exposició d'un total de 90 espècies, que foren comentades pels propis experts i familiars. A les 19 hores, el mallorquí Guillem Mir oferí una conferència sobre "Habitat i geologia de Menorca".

Avui les jornades segueixen amb més excursions i més activitats dels boletaires.