Musical. "Colors" és un cant a l’alegria, un espectacle que contagia positivisme - Gemma Andreu

TW
0

Serà perquè la gent necessita, vertaderament, gaudir de coses boniques, serà que els artistes, músics, ballarins i cantants són una garantia, el Teatre Principal vessà fins el galliner anit de "Colors" i ho tornarà a fer avui, a les 20 hores, amb les localitats principals esgotades. Un espectacle musical familiar, interpretat per Laura Cubas, Lore Arantzamendi (també directora vocal), Cris Juanico, Joan Taltavull i Lluís Vinent, dirigits per Àngels Gonyalons i sota la direcció coreogràfica de Janine Dahl.

Els ballarins canten, els actors ballen, els cantants també actuen i ballen, el públic es belluga en els seus seients... Una explosió d'energia de tots colors a favor de fer junts el camí de la pau "en un món que està perdut" i que cal realçar amb valors i amb la voluntat de ser bones persones, "hem de salvar entre tots el poble que agonitza sense dolor".

"Colors" és missatge, és música i és diversió. Es prenen les paràboles de l'Evangeli que es teatralitzen de forma divertida, i molt poètica també, per recordar que no t'has de vendre i que cal aspirar sempre a ser millor, a ajudar als altres, a ser lliure, a saber perdonar i tot s'aconsegueix amb l'esforç de tots perquè "com més serem més llum farem, tu ets la llum del món". La música en directe, interpretada per Esperança Rotger, Lluis Garcia, Guillem Pons i Quim Ribo, contribueix també a fer potent l'espectacle del qual transcendeix una entrega que es corresposta, amb escreix, pels espectadors.