Curs. Les primeres edicions comptaren amb el prestigi de Luc de Lairesse - Arxiu

TW
0

L'Escola de Dansa Ferreries ha tornat a convocar el Curs Internacional de Ballet Clàssic. En la que serà la seva tercera edició, la programació es desenvoluparà entre els dies 1 i 14 de juliol de 2013.

Les especialitats formatives, dividides en dos nivells, giraran al voltant de repertori, coreografia, puntes, dansa contemporània, ballet clàssic i gyrotonic.
Ja fa dos anys que el curs s'organitza amb un gran èxit de participació i el recolzament de l'Ajuntament de Ferreries. Les primeres edicions comptaren amb el prestigi del ballarí i coreògraf belga Luc de Lairesse.

Per a 2013, el professorat estarà format per Johana Fernández, ballarina solista del Ballet Metropolitano de Caracas, Ballet Nacional de Venezuela; Ballet Clásico de Venezuela i Ballet Nacional Teresa Carreño; Lorenzo León, que actualment resideix a Bèlgica i treballa com a mestre de ballet a The Dance Factory; Mara Vivas, ballarina i coreògrafa veneçolana resident a Londres; el ballarí menorquí Joan Taltavull, graduat en Dansa Contemporània per l'Institut del Teatre de Barcelona; el britànic Dylan Elmore format a la Rambert School of Ballet and Comtemporary Dance en el Regne Unit; i Arianna Guevara, nascuda a Caracas i actualment pianista del conservatori Regional de París i del Centre Europeu de Dansa de la capital francesa. Completa l'elenc acadèmic la mateixa directora de l'escola de dansa, Carmen Estela.