Portades. La revista es va publicar per primera vegada l’any 1988 i sempre ha presentat l’actualitat mes a mes i l’anàlisi dels fets importants

TW
0

L'anuari "De llevant a ponent" que repassa tota l'actualitat de 2012 es distribueix demà als subscriptors i es posa a la venda a les llibreries. Coordinat per Pere Melis, redactor en cap, repassa l'actualitat informativa de cada mes i els seus protagonistes i presenta anàlisis de qüestions destacades com l'economia (Antoni Riera), el transport aeri (Joan Enric Vilardell) i el turisme (Maria Benejam). També es resumeix la informació que ha generat aquest any en matèria cultural, política, judicial, esportiva i d'església.
La publicació compleix 25 anys. La primera revista "De llevant a ponent" es va editar l'any 1988. Va ser una revista innovadora, en un any en què 'Es Diari' també va iniciar l'edició dels diumenges.

Les 25 revistes són avui una eina molt pràctica per a tenir una visió global d'un quart de segle d'informació menorquina. Des de l'inici, s'ha mantingut un criteri senzill i efectiu, la combinació del resum de l'actualitat de cada mes amb l'anàlisi dels temes importants, elaborat per periodistes de la redacció i per persones qualificades.
La revista presenta els protagonistes de 2012.