Creacions. Es poden visitar a diferents ubicacions fins dia 6 de gener i després els dies 12 i 13 - Joan Janer

TW
0

Expectació ha aixecat la segona ruta de betlems de Ferreries, organitzada per l'Associació d'Amics del Betlem i que el passat divendres fou inaugurada pel president de dita entitat, Ramon Sintes, i pel batle Manuel Monerris. L'acte tingué lloc just al davant del Betlem que l'associació ha construït a un local del carrer Fred, el qual recrea indrets del poble dels anys 60, com ara l'antic convent de Ca ses Monges.

La ruta consta de deu visites, la primera al ja citat (carrer Fred); la segona a la parròquia, obra de la mateixa associació, el tercer Betlem ha estat realitzat per Josep Allès Capó, situat a l'antiga peixateria (carrer Sant Bartomeu); al Col·legi Concertat Sant Francesc d'Assís trobem el quart, creat pels alumnes del centre; el cinquè està situat al Club de Jubilats (carrer Pare Huguet), realitzat pels seus socis; a l'església de Santa Maria poden visitar el naixement; segueix la ruta marcada el setè Betlem que es pot visitar al Geriàtric (carrer Fred), realitzat per alguns residents, ajudats per membres de l'associació; al forn Can Marc (plaça Joan Carles) hi trobem el vuitè Betlem; l'agrupament escolta ha construït el novè (carrer Fred) i, per acabar, i quasi al costat del l'anterior, trobem el desè a la botiga del forn Can Pedro.

Tots aquests betlems tenen en comú l'enginy i paciència dels seus constructors a l'hora que preservar aquesta tradició. L'horari de visites és fins el dia 6 de gener i el 12 i 13, de les 18 a les 21 hores.