TW
0

El poeta, professor i lingüista Àngel Mifsud Ciscar morí ahir a la matinada a Maó a l'edat de 58 anys. Natural de Tavernes de Valldigna, València, es traslladà a Menorca fa molts anys per exercir de professor a l'Institut Joan Ramis i Ramis de Maó. Des de llavors ha desplegat una prolífica tasca a Menorca com a poeta, assagista i crític literari.

Era membre de la secció de Llengua i Literatura de l'Institut Menorquí d'Estudis i ha publicat obra diversa, especialment de llengua i d'autors, entre ells una biografia de Francesc Camps i Mercadal "Francesc d'Albranca". També ha treballat conjuntament amb l'Institut d'Estudis Catalans per a les obres completes del menorquí del segle XVII Antoni Febrer i Cardona. Un altre dels seus treballs publicats fou el de sociolingüística "Llengua de Menorca" basat en l'estudi de la situació lingüística en els diferents pobles de la nostra illa. El passat estiu fou un dels poetes convidats al Recital Illanvers, esdeveniment en el que ja havia participat en altres edicions.

Àngel Mifsud era l'espòs de la filòloga i erudita en llengua i literatura catalanas Josefina Salord, i per tant cunyat de la consellera Maite Salord.

L'acte d'acomiadament serà avui a les 13 hores al Cementeri Nou de Ciutadella.