AITOR, MAR I CLARA CATCHOT SINTES. Tennistes - T.C.

TW
0

Autofitxa
Sóc n'Aitor Catchot Sintes, tinc 18 anys i estudio un grau mitjà d'esports al IES Cap de Llevant de Maó. Sóc na Mar Catchot Sintes, tinc 13 anys i estudio 2on d'ESO al IES Joan Ramis i Ramis de Maó. Sóc na Clara Catchot Sintes, tinc 11 anys i estudio 6è de Primària a l'escola Àngel Ruiz i Pablo d'Es Castell. Els tres som d'Es Castell i els nostres pares son en Toni Catchot i na Dita Sintes. El passat dia 16 vam quedar guanyadors del campionat de Menorca organitzat pel Club de Tenis Mahón en les nostres respectives categories.


Quan vau començar a jugar a tennis?

Aitor: Jo vaig començar a jugar quan tenia cinc anys. Vaig començar a entrenar al Club de Tenis Mahón. Quan era més petit havia jugat també a futbol, però no em va agradar. Volia jugar a tennis.

I les germanes petites?
Mar: Sempre veiem al nostre germà entrenar i jo també vaig començar a entrenar amb només cinc anys.
Clara: Jo no volia jugar, estava empegueïda. A casa sempre jugava amb la pilota de tennis fins que al final em vaig apuntar i ja vaig començar a competir

Heu participat a qualque campionat balear o d'Espanya?
Aitor: Jo he jugat el campionat de Balears.
Clara: Jo també.
Mar: Jo he arribat al Campionat d'Espanya, que es va jugar a Barcelona. Va anar bé, però allà és més difícil.

Voleu continuar jugant durant molt de temps?

Aitor: Sí. A més, la meva germana Mar i jo ens estem preparant per anar a jugar als Island Games a les Bermudes. De moment, he quedat campió de la primera i de la segona fase.
Mar: Jo he guanyat la primera fase.
Clara: Jo també vull seguir jugant a tennis.

Jugau a qualque altre esport?

Aitor: Jo també jugo a pàdel i practico pesca submarina. De moment, tinc el títol de monitor de tennis per fillets petits. M'agradaria poder fer classes en un futur.
Mar: Jo tinc molt clar que vull continuar estudiant, però encara no sé quina carrera faré.
Clara: Jo jugava abans a bàsquet a Es Castell i m'agradava, però era massa i em vaig quedar amb el tennis.

Quins són els vostres entrenadors?

Aitor: En Sergio Pons, Jesús Curiel i Dani Palacios.
Dita: Els entrenadors sempre han estat molt contents amb ells i, a més, tothom diu que son uns fillets que es comporten molt bé dins la pista. Diuen que són molt honestos i, tenint en compte que juguen sense àrbitre, això és molt important. Per noltros és un orgull.

Era la primera vegada que guanyàveu els tres alhora?

Aitor: Sí. Jo vaig quedar campió de la categoria absoluta, na Mar de la categoria cadet i na Clara de la categoria aleví.