TW
0

"The island of light" (L'illa de la llum) és la creació musical composada per José Alberto Pina i que serà estrenada per la Banda Municipal de l'Ateneu Musical de Ferreries. els propers dies 18, 19 i 20 d'aquest mateix mes.

Aquest esdeveniment comença a agafar força per la importància d'aquesta creació i per la força musical de banda sonora que s'intueix.

Arran d'aquesta iniciativa hi ha un vídeo promocional molt ben aconseguit que ja corre per la xarxa. Ha estat realitzat pels germans Rotger, ambdós integrants de la Banda ferrerienca. Amb una durada de 4,12 minuts, l'spot combina unes precioses imatges de Menorca amb alguns fragments del que serà l'obra musical. Els interessats el podeu veure introduint aqueta direcció a internet: http://www.youtube.com/watch?v=69uI6TMVW9k.

Amb uns compassos força intensos, l'audiovisual anuncia, entre les imatges d'un cel menorquí, les paraules "misteri, llegenda, mite, sentiment... The island of light". Tot, al so d'una càrrega musical digna d'una banda sonora cinematogràfica.