Actes. Inauguració oficial d’Exibal i de l’exposició de les col·leccions - Gemma Andreu

TW
0

Els millors filatèlics de Balears s'han reunit a Ciutadella en la tercera edició d'Exfibal, la competició balear de filatèlia. Cada un dels participants exposa les seves col·leccions particulars de segells i documentació postal a una exposició que es pot visitar a l'Espai Sant Josep, al carrer Santa Clara. La importància de la mostra rau en què noves col·leccions veuran la llum, i les escollides seran les que representaran la nostra comunitat a les competicions de filatèlia de l'Estat. L'edició d'Exfibal a Menorca ha estat possible gràcies a l'organització dels tres grups filatèlics i numismàtics de l'Illa: el del Cercle Artístic de Ciutadella, el del Centre Cultural d'Alaior i el de l'Ateneu de Maó.

La inauguració d'Exfibal va tenir lloc ahir fosquet al Saló Gòtic. La presidenta del Grup Filatèlic i Numismàtic de Ciutadella, Catalina Jover, va comunicar que amb motiu del certamen s'emetran dos segells: un dedicat a la celebració d'Exibal a Ciutadella i l'altre a Sant Antoni, patró de Menorca. De fet, la regidora de Cultura, Auxiliadora Pons, ha apuntat que Exibal inaugura el programa d'actes en motiu de la festivitat. A més de l'exposició de filatèlia a l'Espai Sant Josep, avui, a les 19.30 hores, Miquel Àngel Limón oferirà la conferència "Sant Antoni, sant i senya" al Cercle Artístic.

Per la seva banda, el president de la Federació Balear de Societats Filatèliques es mostrà agraït i satisfet per l'organització enguany de la competició a Menorca, on es reuneixen els millors del ram.