Tailàndia. Olivia es va emportar dues maletes plenes de material escolar per donar als fillets i filletes d’un orfenat i un poble del país - Moll Pinnell

TW
0

L'equipatge de les vacances que preparà Olivia Moll Pinnell, de nou anys, per anar al nord de Tailàndia amb els seus pares, Carlos i Caroline, estava farcit de felicitat. Aquesta joveneta de Ciutadella va posar dins les seves maletes llibres, joguines, llapis de colors i tantes altres coses que tenia per casa i no utilitzava. A més va demanar als seus companys del col·legi la Consolació de Ciutadella que fessin el mateix i ella ho faria arribar a fillets i filletes que tenen molt menys, els d'un orfenat i un petit poble tailandès.

A la iniciativa s'hi sumà la seva tia, Magdalena Moll, i va ser així que el col·legi de Sant Francesc d'Assís de Ferreries va ajudar-la a omplir de goig tantes criatures que reberen de les mans d'Olivia molt més que material escolar, la seva estimació directa i la dels companys de Menorca que des de lluny també es feu sentir.

El que reberen la família Moll Pinnell a canvi tampoc té preu. Caroline, natural de Zimbawe i que porta 14 anys vivint a Menorca, explica que els fillets i filletes del poble de Tailàndia els van rebre amb una carrera i el que es convertí en una festa en què no faltà el ball. Olivia va repartir tota la generositat tant pròpia com dels seus companys menorquins i després la família va ser convidada a les cabanes de bambú per compartir amb ells el poc menjar que tenien. A l'orfenat la família de Ciutadella va estar acompanyada d'un guia per tal de poder comunicar-se tots millor.

No és la primera ocasió en què Olivia mostra tanta generositat. A més d'habitualment arreplegar el que ja no utilitza i dur-ho a Caritas, l'any passat va acumular tots els caramels que va poder en la cavalcada dels Reis d'Orient de Màlaga i els va guardar per donar-los als fillets i filletes d'unes tribus de la selva de Malàisia, on va anar de vacances també amb els seus pares que són sens dubte per ella el millor model.