TW
0

Autofitxa
Em dic Antoni Olives, vaig néixer dia 13 de febrer de l'any 1986 a Maó i faig feina a Lejías Olives. M'agrada molt anar al gimnàs i la boxa. Però el meu gran hobby es punxar. Aquest dissabte celebro el meu aniversari amb una festa a Zouck on hi punxaran, entre altres, dos 'deejays' de gran renom, Miguel Serna i Ismael Lora.

Com se li desperta la passió per aquest món de la música?
Des de sempre m'ha agradat la música, de tot tipus, tant 'dance', 'heavy' com clàssica. A casa sempre n'hem escoltat. Però va ser arrel d'un programa que feien que es deia "Música Sí" que me vaig començar a entusiasmar. Jo veia el deejay que s'ho passava bé i que alhora ho feia passar bé als altres i vaig pensar que allò era allò meu. Quan vaig tenir 18 anys, i quatre duros arreplegats, em vaig comprar un equip i vaig començar a adquirir discs de vinil. Ara tothom és deejay, es compren un equipet i es baixen la música d'internet. Abans no, aquesta professió requeria una inversió i tot anava mitjançant discs de vinil.

Amb quin estil se sent identificat?
A mi m'agrada el 'dance' però és un estil que s'ha perdut. Ara està de moda el 'house' i la música comercial.

I on ha punxat?
Vaig començar amb els amics, a posar música. Si feien festes jo era qui m'encarregava de la música. Vaig punxar també a la discoteca que hi havia a l'Hotel Pueblo. Al port de Maó vaig punxar a Virtual i a Lateral. En aquest darrer cas, amb els meus amics deejays, com Xavi Peral, Mario MG, Dj Krasty, Carballo i Virus, entre altres, celebràvem una festa cada mes que, al final es va convertir en una cada cap de setmana. Era música 'dance' o 'hard dance'. Però crec realment que va ser un error fer festes setmanals. D'aquí que ara només es celebrin esdeveniments tres o quatre cops a l'any.

Té prevista una festa a Zouck per dissabte. En què consistirà?
Celebro l'aniversari dia 13 però en coincidir amb el cap de setmana de Carnaval i que els deejays que volia que vinguessin no els hi anava bé dia 16, al final ho celebram dissabte. Venen dos deejays de gran renom. De fet, van ser dos dels millors deejays nacionals del seu temps. Són Miguel Serna i Ismael Lora. Eren els meus ídols. Quan era més jove el meu gran somni era ser com ells i em sembla gairebé impossible que ara punxem junts. No m'ho hagués pensat mai. La festa començarà a les dotze de la nit i acabarà damunt les sis de la matinada.

Hi ha algun altre somni que li agradaria assolir dins d'aquest món?
Sempre he somiat obrir un local amb aquesta música, fer gales juvenils, tal com es feia abans, perquè la gent escolti un tipus de música diferent i fer una aportació a la cultura musical. Però sé que és complicat.

Diu que és un gran aficionat a la boxa. Expliqui'ns la seva experiència en aquest altre món.
Vaig deixar el futbol perquè tenia els genolls malament i vaig fer cinc o sis anys practicant boxa, kickboxing i MMA, que és una mescla de tots els esports de contacte. Vaig participar dos anys al campionat de Balears de kickboxing i en el segon vaig quedar subcampió.