Alaior. El Mercat s’ha convertit en una cita de referència pel poble - Paco Sturla

TW
0

El cinquè Mercat d'Estocs i Degustació de Tapes d'Alaior obria ahir fosquet les seves portes després de que la presidenta de l'Associació de Comerços d'Alaior, Lita Pons, fes notar l'esforç dels 19 comerços participants que munten tot el que cal del Mercat i la presència dels quatre bars que ambienten encara més una de les cites que es va convertint en obligades pels alaiorencs i també per alguns visitants d'altres pobles que foren dels primers en entrar quan s'obriren les portes.

Des de productes per dos euros a més de cent, no gaires preus més alts. Molta roba, sabates, bijuteria i fins i tot algun moble. Les botigues espremen els preus al màxim, moltes de les propostes són a preus fixes per davall, fins i tot, del 70 per cent. Els comerciants porten al mercat el gènere revingut, com l'anomenen a Alaior, sense importar la temporada, un allí es pot comprar un banyador per la pròxima temporada per tan sols 20 euros.

El Mercat ofereix altres productes menys habituals, així és la presència d'una carnisseria que permet degustar productes que poden descobrir més clients que els habituals, o la pastisseria que té un ampli mostrador de miniatures selectes i prepara per avui un xupito especial. També el formatge d'Alaior no podia faltar a la cita.

Han pensat també amb els més petits que a més d'un boti boti poden posar nom als sis cap-grossos recentment restaurats que estan per batejar, s'encarreguen d'aquesta proposta els que volen formar una nova colla de geganters per Alaior. Avui obren tot el dia.