Consell. Noelia Zardoya, Fernando Villalonga i Francisco Carrasco en la presentació de les Jornades - P.CIME

TW
0

Un oliaigu amb gambes, uns canelons d'espinacs, brossat i tomàtic, un milfulles de patata i cuixot amb crema de tem i un puding d'ensaïmada amb xocolata calent, són algunes de les propostes per celebrar les primeres Jornades Gastronòmiques en el marc del Dia de les Illes Balears.

Un total de 15 restaurants s'han sumat a la iniciativa del Consell segons va explicar ahir el conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Villalonga, acompanyat del president de l'Associació de Restauració de Menorca, Francisco Carrasco i de la vocal d'aquesta entitat, Noelia Zardoya.

Les primeres Jornades Gastronòmiques que es celebren en el marc del Dia de les Illes Balears arranquen aquest mateix dijous i es mantindran fins diumenge. El preu del menú oscil·larà entre els 15 i 25 euros, preus assequibles que pretenen estirar nous comensals a les taules de restaurants que potser encara no coneixen com va apuntar Zardoya.

És així que restauradors i cuiners han preparat uns menús atractius apostant per la qualitat de la cuina menorquina com a base i potenciant la presència dels productes de més qualitat, aspecte que va destacar el conseller Villalonga i que va emfatitzar Carrasco qui va explicar també que aquestes noves Jornades donen també resposta als restauradors que demanen que es facin propostes al llarg de tot l'any.

Els restaurants i els menús d'aquesta primera edició es poden consultar ala pàgina web de l'Associació de Restauració de Menorca de Caeb, www.menorcarestaurants.com.