Activitats. Pretenen fomentar valors entre els més joves a través de diferents activitats - Caritas

TW
0

1.732 infants, distribuïts en vuitanta grups, participen aquest curs en els cinc tallers amb què Caritas pren part en el programa Salut Jove i Cultura, que promou el Consell.

El taller més requerit és "Conte 'El petit Serafí', descobreix l'alegria de compartir", del qual gaudiran 43 grups. Està dirigit a alumnes de P4, P5 i primer de Primària, i el seu objectiu és promoure el valor de compartir les coses.

Onze peticions ha rebut el taller "Reutilitza amb Mestral", que busca sensibilitzar els joves sobre la realitat ambiental i social de l'Illa. També es mostra la tasca que realitza Mestral en aquests dos àmbits. A vint aules gaudiran del taller "Comerç just per a tothom", a onze "El voluntariat és cosa de tothom. Coneix Caritas" i dues, "Educació Ambiental al Barranc d'Algendar".

"Necessitam que els joves d'avui, que seran els responsables de la nostra societat demà, aprenguin els valors que fan possible la convivència entre les persones i la resta d'éssers vius del planeta", explica la consellera de Benestar Social i Joventut, Aurora Herráiz, qui afegeix que "Caritas treballa per la justícia, la convivència i la pau social des de fa molts anys i a Menorca concretament fa una gran tasca que és molt important donar a conèixer als més joves".