Exhibició. El públic va presenciar set exercicis, amb demostracions d’alta escola que deixaren patent la versatilitat del cavall de raça menorquina - Paco Sturla

TW
0

El Pla del port de Ciutadella es va omplir de gent ahir migdia amb motiu de la celebració d'un espectacle hípic per part de membres de l'Escola Eqüestre Menorquina de Binisebani, un esdeveniment ajornat que estava programat pel passat 1 de març, per commemorar la Diada de les Illes Balears.

Van participar en l'espectacle 22 cavalls i 24 cavallers. Junts van oferir una demostració de les seves habilitats, davant d'un nombrós públic que omplia no només l'esplanada, sinó també Sa Muradeta, on s'hi aplegaren un bon grapat de persones per contemplar l'esdeveniment des de les alçades.

Els alumnes de l'Escola Eqüestre Menorquina van presentar un programa amb set exercicis. Els assistents van poder veure demostracions d'alta escola, amb diferents carrusels i mostres de doma menorquina i clàssica, al ritme de la música.

L'autèntic protagonista, el cavall de raça menorquina, va exhibir novament el seu potencial dins del món de la doma, deixant clara la seva versatilitat i demostrant un altre cop que no serveix només per a les festes patronals de l'Illa.

En finalitzar l'exhibició, el responsable del centre hípic, Siscu Marquès, expressà la seva satisfacció per la bona resposta del públic i també per l'alt nivell exhibit pels cavalls i els genets de la seva escola, en la que va ser la segona edició d'una iniciativa emmarcada dins dels actes de la Diada de les Illes Balears.