Ivanjot. "Was it a dream", seleccionada entre 2.462 obres de 50 països - I.J.

TW
0

Ivan Jordà (Mataró, 1976) és l'únic artista espanyol seleccionat al concurs internacional de l'Art Revolution Taipei 2013.

Una peça de l'autor, lligat a Menorca des de fa anys, ha estat escollida d'entre 2.462 obres a càrrec de creadors de 50 països de tot el món. L'oli "Was it a dream" (100x100 cm) formarà part d'una exposició que aplega 40 propostes arribades, entre d'altres llocs, de Rússia, Portugal, Mèxic, Indonèsia, Tunísia, Estats Units o Anglaterra.

Jordà es mostra més que satisfet pel prestigi d'un certamen que disposa d'una excel·lent repercussió mundial.

L'Art Revolution Taipei de Taiwan és actualment una de les fires més importants en l'àmbit internacional. Una convocatòria que es celebra el proper maig i que enguany compta amb Marc Jesús com a artista convidat.

Exposar a l'edició de 2014
El premi de pintura al qual accedeix Ivan Jordà donarà a conèixer al seu guanyador en el decurs d'una vetllada que tindrà lloc el 2 de maig. A aquest se li oferirà l'oportunitat d'exposar la seva producció a l'edició de 2014 amb un estand propi. Les quaranta obres finalistes s'exhibiran al públic entre els dies 3 i 6 del mateix mes.

La capital taiwanesa està considerada com el principal focus cultural de Xina. Allà, el viatge experimental de Jordà s'obre camí amb "la figuració per bandera, el dibuix com a fonament i el collage com a investigació". Un treball de dissecció de l'home, o millor dit de "les sensacions internes de l'home en especial en el seu àmbit de relacions, en la recerca d'un consens o provocació, segons s'escaigui". Realisme amb una mirada simbolista, onírica o surreal.