TW
0

El PSIB-PSOE vol manifestar el seu condol per la mort del company Tirso Pons, ex president del Consell de Menorca. Els Socialistes de les Illes Balears volem destacar el paper que va jugar Pons pel reconeixement dels valors identitaris i d'autogovern de les Illes, especialment de Menorca. Així mateix, destacar la seva lluita en la defensa de la democràcia i dels valors d'esquerra tant en la dictadura, com durant la transició i en les primeres legislatures des de la recuperació democràtica.

Des del PSIB-PSOE traslladam el nostre condol a la família i amics de Tirso Pons per la seva pèrdua, així com a tota la societat menorquina.

Tirso Pons fou president del Consell Insular de Menorca des de l'any 1983 fins el 1991, temps durant el qual també va esser diputat del PSIB-PSOE al Parlament de les Illes Balears, així com durant la legislatura 1999-2003. Anteriorment, havia estat escollit senador l'any 1979 en una candidatura unitària de les forces polítiques d'esquerra per Menorca. Va ocupar diferents càrrecs de responsabilitat orgànica tant en el PSIB-PSOE com en el PSOE-Menorca.