TW
0

El PP de Menorca vol manifestar el seu sentiment de dolor per la mort de l'expresident del Consell Insular de Menorca Tirso Pons. Vol traslladar el seu condol a la família, amics i companys del partit socialista per la pèrdua d'una persona de gran rellevància dins la vida social i política de Menorca.

Tirso Pons, fundador del Moviment Socialista Balear, precedent del PSIB-PSOE, ha estat sempre una persona avançada al seu temps; defensor de la democràcia i la llibertat, va jugar un paper fonamental en la creació i consolidació del Consell Insular de Menorca, ens que va presidir amb dignitat i criteri i que li comportà el respecte de tota la societat menorquina.

Avui volem recordar la figura humana, protectora, intel·ligent i integradora d'un home que ha defensat els interessos de Menorca durant tots els anys de la seva carrera com a polític i persona. Un home de grans conviccions i de consens que va treballar per una societat en igualtat i sense exclusions i en la defensa d'una identitat pròpia de Menorca i Balears.

El PP de Menorca vol traslladar el seu respecte cap a la persona de Tirso Pons. Descansi en pau.