Presentació. Roser Seguí, Auxiliadora Pons i Karla Gener - Paco Sturla

TW
0

La regidora de Cultura de Ciutadella, Auxiliadora Pons, presentà ahir el programa de la Festa del Llibre d'enguany, juntament amb una representació dels llibreters. Les parades estaran muntades enguany durant quatre dies a la plaça des Pins, amb activitats paral·leles al mateix espai.

La fira començarà aquest dissabte a les 10 hores. A les 11 hores tindrà lloc la presentació de la novel·la "El mal de la guerra" i de la reedició dels "Contes menorquins", ambdós de Pau Faner. A les 12 hores, la regidora lliurarà el XIII Premi Contarella de Literatura Infantil 2013. A les 12.30 hores actuaran els alumnes de l'Escola Municipal de Música i Dansa.

El capvespre, a les 18 hores, es representaran els contes "Quin gust té la lluna" i "El regal", a càrrec de Tic-Tac Contacontes. A les 19 hores hi haurà la sessió del club de lectura Plaça de Lletres per comentar "Que ningú no et salvi la vida", de Flàvia Company, a la Casa de Cultura. A les 19.30 hores, es presentarà el llibre "El pintor y la viajera" de Patricia Almarcegui. A les 20 hores, tindrà lloc un concert de cambra a càrrec del Quartet de l'Orquestra Filharmònica de Menorca, a la Sala d'Actes del Cercle Artístic.

El dia següent, el diumenge dia 21, la Fira del Llibre tornarà arrencar a les 10 hores. A les 12 hores es presentarà el llibre "Sa cuina des poble de Menorca", de Bep Al·lès Salvà, i el llibret "Converses d'antany", de Cristòfol Capó Riudavets. A les 19 hores es farà la representació teatral de "L'altre costat de la reixa", a càrrec d'Artistes per a Menorca en col·laboració amb Dau Produccions, dirigida per Mari Genestar al Teatre del Casino 17 de Gener.

El dilluns, dia 22, la fira obrirà a les 9 hores. A les 17.30 hores tindrà lloc un taller de nines fetes d'escuma, impartit per Magdalena Pons, al Cercle Artístic. A les 17 hores, a la plaça des Pins, es farà l'activitat infantil "Il·lustram la llegenda de Sant Jordi i el drac", a càrrec dels professors del Centre Municipal d'Art. A les 17.30 hores, els infants podran apuntar-se a l'activitat "Jugam a enllaçar passat i present", a càrrec del Museu Municipal Bastió de sa Font.

El dimarts, dia 23, la fira obrirà a les 9 hores i afrontarà la darrera jornada d'enguany fins les 20 hores.

A les 17.30 hores, s'organitzarà l'activitat "Feim punts de llibre", a càrrec de l'Àrea de Joventut de l'Ajuntament. A les 19 hores es farà la presentació del relat de l'activitat "Seguint el fil", inclosa dins el programa Obrim portes de l'Ajuntament i realitzada per alumnes de cinquè i sisè de Primària dels col·legis Pintor Torrent, Margalida Florit i Nostra Senyora de la Consolació a partir d'un argument inicial elaborat per Miquel Àngel Maria. Aquesta última activitat tindrà lloc a la Sala Multifuncional del Canal Salat.