Guanyadors. Els premiats en les diferents categories reberen ahir vespre els guardons - Paco Sturla

TW
0

Sílvia Mora Moll i Josep Taltavull Salord han estat els triomfadors de l'edició d'aquest any de la Marató Fotogràfica Digital que organitza el Cercle Artístic de Ciutadella. D'entre 50 participants i 101 fotografies, el jurat ha escollit les obres de Mora i Taltavull.

Els participants podien participar en dues temàtiques. La primera era lliure, sense més condicions que la prohibició de fer retocs a les fotografies. La segona, patrocinada pel setmanari "El Iris", havia de mostrar el pas del temps.

En la primera modalitat, la lliure, el guanyador fou Josep Taltavull Salord, amb una fotografia bucòlica que mostra un far menorquí amb un llum espectacular a l'horitzó. En aquesta categoria, el segon classificat fou Lluís Puigibet López.

En la modalitat específica sobre el pas del temps, el premi fou per Sílvia Mora per una instantània que mostra la mirada intensa d'una dona ja major. El segon premi fou per Marta Marín Triay.

El concurs també distingeix cada any les millors fotografies dels joves menors de 16 anys. Aquesta vegada, el premi es repartí entre dues participants, Nerea Sofia Álvarez Abad y Gemma Marquès Bosch. A més, el jurat decidí enguany concedir un accèssit a la fotografia realitzada per Rita Mercadal Fedelich, on es mostra la mirada d'una dona centenària fitant a través del forat d'un paper.

La sala d'actes del Cercle Artístic s'omplí de gent per contemplar totes les fotografies participants, i assistir a l'entrega de premis. El "Menorca" volia publicar les fotografies guanyadores, però per motius de patrocini, açò no ha estat possible.