TW
0

Dintre dels actes del programa Lletres d'Abril, organitzat per l'Ajuntament d'Alaior amb motiu de la Festa del Llibre, el dia 23, a la Sala de Cultura Sant Diego, va tenir lloc el lliurament de premis del II Concurs de Relat Curt i del II Concurs de Punts de Llibre.

Presidida la taula per la regidora de Cultura, Isabel Rodríguez, acompanyada per representants dels quatre centres educatius participants en els concursos, es van donar a conèixer els guanyadors i finalistes dels esmentats certàmens, que es van dividir en diferents categories i edats. Els alumnes premiats passaren a recollir els diplomes de guanyadors que foren donats per cada representant dels respectius col·legis.

Pel que fa al concurs literari els guanyadors foren en primera categoria Roser Sintes Cardona (tercer curs del CP Doctor Comas) i Martina Criado Vendrell (tercer curs del CP Francesc d'Albranca des Migjorn), en segona categoria Andrea Chacon Llopis (primer de l'IES Josep M. Guàrdia) i Martina Canudes Arbizu (primer d'ESO de La Salle Alaior) i en tercera categoria Ariadna Fortuny Cardona (tercer a l'IES Josep M. Guàrdia) i Alicia Mascaró Martín (del mateix curs).

Els finalistes foren en primera categoria Joan Martí Pons (sisè, CP Francesc d'Albranca) i Sofia Pons Smoliakova (igual), en segona categoria Andrea Pons Martín (segon d'ESO de La Salle Alaior) i Basilio Palliser Marqués (igual) i en la tercera categoria Anna Carreras Truyol (quart, IES Josep M. Guàrdia) i Maria del Mar Florit Gallego (tercer, IES Josep M. Guàrdia).

Pel que fa al segon concurs de punt de llibre, guanyaren en primera categoria Gabriela Fernández Janer (sisè, La Salle) i Xelo Lázaro Roca (quart, CP Doctor Comas), en segona categoria Nina González Triay (primer, IES Josep M Guàrdia), Verònica Florit Sintes (primer d'ESO, La Salle ) i en tercera categoria Lidia Amaro Moya (quart, IES Josep M Guàrdia) i Maria Riudavets Moll (tercer del mateix centre)

S'hagueren de conformar amb la condició de finalistes, en primera categoria Judit Llambias Pons (La Salle) i Ona Portella Genestar (CP Doctor Comas), segona categoria Bartomeu Bagur Pons (primer d'ESO de La Salle Alaior) i Juana Pons Coll (primer, IES Josep M. Guàrdia) i en tercera categoria Josep Portella Orfila i Alicia Mascaró Martín (els dos de tercer, IES Josep M. Guàrdia).