TW
0

No es pot dir que la crisi no afecta a les activitats, però l'organització de la Fira de Manualitats i les Jornades Gastronòmiques as Mercadal aquest cap de setmana demostren que hi ha formes de crear alternatives. El matí de la fira d'ahir va ser més tranquil que l'any passat en què es celebrà la primera edició. Però el capvespre va ser més animat i avui és molt probable que la presència de públic sigui nombrosa.

Emilio Timoner, responsable de l'empresa catalana Almacenes Castelltort, organitzadora de la fira, va destacar ahir l'activitat dels tallers i la desfilada de models del centre de dansa Alba, durant el matí. Més de 80 persones de diferents sectors van exposar els seus productes i van participar a les activitats. Hi va haver demostracions de "patchwork", "scrapbooking" y "decoupage" i de màquines de cosir.

Les models d'Alba van desfilar el matí, tot i que estava previst fer-ho el capvespre. Van presentar la roba dels participants a la fira, a més de sabates, bosses, tocats i ventalls. Van fer tres rondes davant d'un públic prou nombrós.

Combinant la Fira de Manualitats amb les jornades gastronòmiques, s'anima el cap de setmana a la població.

Avui assistirà a la fira la responsable d'Almacenes Castelltort, una empresa que ja ha rebut la petició d'organitzar una fira semblant as Castell, després de l'èxit de la que es va celebrar a l'octubre.