TW
0

autofitxa
Som en Pere Marí Pallicer, tinc 46 anys, estic casat amb na Juani i tenim una fieta, na Ruth d'un any i quatre mesos. Faig feina d'electricista a un hotel, però la música és la meva passió. M'hagués agradat estudiar electrònica, però em vaig quedar d'electricista.

Per a vostè la música és alguna cosa més que passar el temps?
Efectivament, és el que m'omple, el que dóna sentit a moltes coses que faig. El meu ofici és el d'electricista i faig feina en els serveis tècnics d'un hotel, però això és per guanyar-me el jornal, mentre que la música és el que em dóna vida, a més de la meva filla, na Ruth.

Quin és el seu instrument?
La guitarra, tan sia l'acústica, l'espanyola, con l'elèctrica, depèn del que estigui fent.

Quantes guitarres té?
No gaires, crec que són set o vuit. En tenc d'acústiques, una elèctrica marca "Fender", i un parell d'espanyoles.

Quina mena de música li agrada?
Música dels anys 70, rock progressiu, rock simfònic i Bob Dylan, entre altres.

Vostè és músic o intèrpret?
Les dues coses, toc músiques d'altres, i en tinc de pròpies, malgrat no les he tocades en públic. Form part d'un grup musical que fem musica d'aquesta mena, i altres vegades faig actuacions en solitari.

De les seves creacions, fa la lletra i música?
La música és tota meva, pel que fa a la lletra, de poeta tinc poca cosa, alguna he escrit, però gairebé com una anècdota.

Algun dia farà un concert amb les seves creacions?
Clar que sí, però és una cosa que tinc pendent.

Està treballant amb alguna cançó nova o té algun projecte entre mans?
Sempre estic fent coses. Ara mateix, i ja fa uns quants mesos que hi estic treballant, faig la banda sonora d'un vídeo que un bon amic ha realitzat sobre la costa de Menorca, i m'hi sent il·lusionat, alhora que ho pas bé fent-ho, dura mitja hora.

Es nota la crisi pels qui segueixen actuant i fent música?
Pel que a mi respecta, d'ençà tinc la meva filla, vaig anant deixant alguns grups amb qui actuava per festes, bodes, entre altres, per dedicar-me més a la meva filla, na Ruth, però pel que sé, sí, la cosa ha minvat pel que fa a concerts, i els preus han baixat.