Imatge. Aquesta és la foto de portada del perfil de facebook d’En Tirurit - Facebook

TW
0

El termini per a convertir-se en Voluntari de Sant Joan ja està obert, com ja va informar aquest Diari. Per tal d'incrementar el nombre de col·laboradors que ja l'any passat van contribuir a millorar molt la seguretat dels Jocs de Pla, l'Ajuntament de Ciutadella ha decidit emprar les xarxes socials, i més concretament facebook.

D'aquesta manera, ha donat forma a un personatge, En Tirurit, que difon els valors de la festa i els del voluntariat. La tinent de batle de l'Ajuntament, Francisca Marquès, explica que "la resposta de l'any passat fou molt positiva, i ja la gent feu un passa per implicar-se en la defensa d'un llegat del que som dipositaris, per emprar en positiu un sentiment que no s'ha generat, sinó al que simplement li hem tret la pols".

A través de la figura virtual, el Consistori ha aconseguit ja prop de 300 amics a facebook, i sobretot ha creat expectació a la xarxa. Ara falta saber quants es converteixen en voluntaris. Qui vulgui, ho pot fer a través de la pàgina web de l'Ajuntament o la de la Policia Local de Ciutadella.

El termini per a inscriure's estarà obert fins la setmana del Be. L'equip de govern de l'Ajuntament vol saber amb quants voluntaris comptarà per a poder-los inscriure a l'assegurança general de les festes que contracta cada any. L'any passat foren uns 40 els voluntaris.