Replec. Una quinzena de cavalls va omplir la pista de Binisebani per brindar bots i arronsades als majors - Paco Sturla

TW
0

Els residents del Geriàtric Municipal de Ciutadella van poder assaborir un dematí amb un ambient santjoaner, gràcies al replec que es va organitzar al lloc de Binisebani, on una quinzena de cavalls van recordar als avis que les festes són ben aprop.

Una quarantena de residents del Geriàtric van poder gaudir de la convidada que, un any més, van fer els responsables de Binisebani. La pista del centre hípic de l'Escola Eqüestre Menorquina es va convertir en escenari de bots i arronsades que els avis van veure de ben aprop.

Va ser una trobada especial i molt emocionant per alguns dels residents, l'amos de llocs que anys enrere van participar activament a les festes com a caixers, i que són bons coneixedors d'aquesta tradició.

Aquest replec de cavalls va començar damunt les 11, i es va allargar per espai de dues hores. Una estona en la que tampoc hi van faltar elements santjoaners com confits i macarrons, elaborats pels propis usuaris del centre residencial i que es van repartir entre els presents.

En definitiva, una bona i emotiva estona que va fer d'aquest diumenge un dia especial, en que els residents van començar a capficar-se en l'ambient santjoaner.