Presentació. La regidora Margarita Rotger, Sebastià Taltavull i Toni Sansaloni - Paco Sturla

TW
0

L'Ajuntament de Ferreries i l'Associació de comerciants de Ferreries han organitzat les I Jornades Gastronòmiques de carn de be de Menorca, que es celebraran del 31 de maig al 9 de juny. Aquest esdeveniment gastronòmic, que compta amb la col·laboració de l'Associació anyell de llet de Menorca, pretén incentivar entre la població el consum d'aquesta varietat de carn autòctona.

La regidora de Turisme, Fires i Mercats de Ferreries, Margarita Rotger, ha subratllat la seva satisfacció per l'organització de les jornades gastronòmiques referides a la carn d'ovella, pel fet de que es podrà donar a conèixer i potenciar un producte autòcton.

L'esdeveniment és possible gràcies a la implicació del col·lectiu de comerciants del poble, a través de l'associació ACOFE, que farà possible durant deu dies, concretament des del pròxim divendres dia 31 de maig i fins el diumenge dia 9 de juny, el consum de carn de be autòcton en nou establiments de restauració de la localitat.

Es tracta dels restaurants Mesón Rías Baixas, Restaurant Liorna, Hotel Restaurant Loar Ferreries, Restaurant Ca n'Aleja-Bar Vimpi i Restaurant El Gallo, i dels bars i cafeteries Café Balear, Bar Can Vicent, Bar Ferre i Bar Gurea. La iniciativa també ha estat recolzada per l'Associació anyell de llet de Menorca, que presideix Sebastià Taltavull.

Per altra banda, la regidora Marga Rotger, ha destacat la coincidència aquest pròxim dissabte de les jornades gastronòmiques amb una nova edició de "Ferreries floreix", el que permetrà -mitjançant la iniciativa de l'Agenda Local 21- vestir determinats carrers del poble de flors i colors. Així, es faran estores florals al carrer de sa Creu i al carrer de Dalt; per altra banda, els carrers de Sant Josep i des Forn lluiran un gran mosaic elaborat pels pintors del grup Art's.