Expectació. L’autor de la portada, Iván Romacho, alumne de Rafel Jofre. El bisbe i representants del Consell d’Administra-ció d’Editorial Menorca van comentar amb els assistents l’actualitat de Sant Joan i les novetats de la revista - Gemma Andreu

TW
0

La presentació de la revista de Sant Joan de "Es Diari" va reunir ahir fosquet a la Junta de Caixers i a una ampla representació de la societat ciutadellenca al Claustre del Seminari. La publicació va tenir excel·lent acollida, tant en la bona impressió com en els continguts, i les persones que hi han col·laborat van rebre les felicitacions de tots.
La Junta de Caixers, encapçalada pel caixer senyor substitut, Simón de Olivar, com també s'Homo des Be, el descarregador i els dos fabiolers, van ser-hi presents i van ser el centre de l'atenció.

L'acte va ser presentat pel director de "Es Diari", Josep Bagur, qui agraí l'aportació de totes les persones que han col·laborat, especialment de l'autor de la portada, Iván Romacho Lázaro, amb una impressionant obra realista d'un cavall pintada a l'oli. Per la seva banda, el bisbe Salvador Giménez Valls agraí l'assistència dels presents a l'acte i animà a tots a viure i compartir les festes en la fe de Sant Joan Baptista. També van ser-hi presents el vicari general, Gerard Villalonga; el gerent d'Editorial Menorca, Mariano Yepes, i membres del Consell d'Administració, encapçalats pel president, José Guillermo Díaz Montañés. La representació política va estar encapçalada pel batle de Ciutadella, José María de Sintas, i per la vicepresidenta del Consell, Pilar Pons, amb representants dels diversos partits polítics.

Durant la vetllada, en la qual Ses Voltes Espai Gastronòmic oferí un excel·lent aperitiu, els assistents van intercanviar tot tipus de comentaris sobre la nova edició, els articles, reportatges, les col·laboracions i les fotografies.
postals com a regal

Amb la revista, Editorial Menorca reparteix enguany les últimes portades que han il·lutsrat el monogràfic d'ençà 1997. L'entrega completarà la col·lecció d'obres artístiques iniciades l'any passat, pel que els lectors de "Es Diari" podran disposar de tots els originals que han estat portada de la revista en els últims 30 anys en format postal.
La revista es repartirà de forma gratuïta avui entre els subscriptors de Ciutadella, com també es posarà a la venda a les llibreries. La presentació de la revista obrí anit les ganes de festa i contribuí a fer créixer la cultura i divulgació popular de les festes de Sant Joan.
La gran afluència de gent posà de manifest l'expectació que cada juny desperta la revista de Sant Joan entre els lectors de Ciutadella, una aportació que contribueix a aprofundir en la interpretació de la festa a nivell d'informació, opinió, literatura, art i assaig, com també en disposar d'una privilegiada mirada fotogràfica d'aspectes inèdits de la festa.