Participació. El Club de Jubilats, una de les entitats que ha aportat originalitat a Ferreries Floreix - Joan Janer

TW
0

La segona edició de ferreries floreix, esdevé una festa coral, on, sota el guiatge de l'Agenda local 21, un bon grup d'entitats del poble, i molts particulars, han posat part del seu enginy, perquè aquesta primavera, els carrers del poble llueixin els colors i la llum pròpia de les flors.

Aquest cap de setmana, a més del guarniment de moltes façanes i portals de moltes cases de Ferreries, amb temes florals, l'activitat central està situada al local de l'antiga botiga s'Auba, (plaça Espanya), on els visitants podran gaudir d'una exposició múltiple: per una banda el foto club f/llum ens mostra imatges sobre art floral. Sense deixar aquests temàtica, el col·lectiu Art's, també ha muntat una exposició, i per acabar, l'associació Bonsai Tramuntana ens mostra les seves creacions dels arbres en miniatura. Aquesta mostra col·lectiva es podrà visitar els dies; 2, 7 i 9 de juny.

No lluny, a la part antiga del poble, costa de sa Creu, de dalt i sant Josep, un bon grapat d'entitats, començant per l'Agenda local 21, Creu Roja, Ateneu Musical, Club de Jubilats, escoltes, etc.) han construït unes grans estores de flors i altres elements decoratius força creatives, cal ressaltar l'impacte del carrer de Dalt, tot pujant per sa costa de sa Creu, on al fons, just al carrer de sant Josep, han creat un gran mosaic, en què han participat 35 artistes d'Art's, que ocupa tota una façana. Aquesta part del "Ferreries floreix", per ser una cosa efímera, com és el cas de les estores, sols es podrà visitar al llarg del dia d'avui, diumenge.