LAURA MAYOR I VÍCTOR CARRERAS - M.P.

TW
0

Autofitxa
Em dic Laura Mayor, tenc 27 anys i sóc de Maó. M'agrada molt mirar la televisió, fer una volta, anar a la platja, jugar amb la wii i fer esport com el bàsquet i la petanca.

Em dic Víctor Carreras, també sóc de Maó i tenc 29 anys. A mi m'agrada donar un passeig amb els meus companys, sortir amb la meva mare a donar una volta i l'esport, com el bàsquet i el karate.

Ahir van celebrar una jornada esportiva ben especial.
Laura: Des del mes d'octubre fins el mes de maig fem activitats esportives. Fem petanca, natació, karate, atletisme i bàsquet. Fa unes setmanes vam celebrar la final de petanca i ahir vam fer la final de bàsquet, de karate, atletisme i natació. És una festa de colenda i ens ho passàrem molt bé. La coordinadora esportiva que tenim és na Júlia Santa Eugenia.

I fan totes aquestes activitats esportives al llarg del curs?
L: Dilluns i dimecres fem atletisme, dimarts i dijous fem bàsquet, dimarts també fem karate i dissabte petanca. De fet, sóc una de les monitores de petanca.

Víctor: Jo faig bàsquet i karate.

Estan ben ocupats, veritat?
L: Sí, cada dia tenim alguna activitat esportiva.

I quin esport els agrada més practicar?
V: A mi m'agrada el karate, també el bàsquet. Però de karate he guanyat el cinturó verd. He après molts de noms nous d'aquesta disciplina. I gràcies al Club i a la Fundació tenim un bon equipament esportiu que és el que portem ara.

L: A mi m'agrada molt la petanca. Vaig quedar primera en un torneig.

Què dirien que han après amb aquesta pràctica esportiva?
L: L'esport ens ajuda a coordinar i també a fer un bon treball en grup, en equip, que també ho practiquem al mateix Club Vidalba. Aquest treball en grup és molt important perquè a petanca juguem a triplets que són equips de tres i hem de col·laborar molt els uns amb els altres per aprofitar lo bo de cadascun, les habilitats que té cada membre del grup. Hem après la importància del treball col·laboratiu. En l'esport hi ha la competitivitat. Hem de saber fins quin punt és bona aquesta competitivitat.

V: Jo he après moltes coses amb el karate, sobre tot en memoritzar. Perquè has de recordar entre 22 i 25 moviments. És com una coreografia. Bé, jo si no me'n record de tots, copio al company.

Han participat en campionats?
L: Sí. Tant de Balears com a nivell nacional. Hi ha el campionat Especial Olimpics al que el Club hi ha assistit tres anys i a l'Interilles també.