TW
0

Pepe Torrent Vivó (Ciutadella, 1975) ja té pràcticament enllestides les vuit carotes d'enguany. Hi queden els darrers retocs per a que les obres artístiques d'aquest Sant Joan puguin ser exposades al públic aquest dissabte fosquet, vetlla des Be. Serà damunt les 20 hores quan s'obriran les portes de cas caixer senyor perquè tothom pugui descobrir i visitar les carotes, penjades a les parets de l'entrada de la Casa de Olivar.

El pintor de Ciutadella repetirà així la labor de pintar les sis obres que es rompran durant els Jocs des Pla, el proper dia 24, i les dues que seran indultades pel caixer senyor: una pel noble i l'altra per l'Ajuntament de Ciutadella.

Pepe Torrent ja va pintar les carotes l'any passat. Enguany serà encara més especial perquè és el seu cosí, Simón Carlos de Olivar Vivó, que exercirà de caixer senyor substitut.

El pintor assegura que les carotes d'enguany sorprendran, amb colors més vius, "no tenen res a veure amb les de l'any passat". L'autor manté el secretisme en torn les carotes, però avança les novetats. De les vuit, dues estan dedicades a personatges "coneguts o reconeguts de Ciutadella".

També hi haurà un estil específic que unirà cada parell de carotes. Una altra curiositat és que es recupera la figura del tradicional "moro".

La novetat més destacada és que les carotes aniran pintades en el revers i cada una tindrà personalitat pròpia. "La gent haurà de fixar-se amb els detalls", avança. La que escriu ha tingut el privilegi de veure'n dues i el cert és que sorprendran per la qualitat artística.

"Les he pintades com si fos la darrera vegada que ho faig", assegura amb emoció.