Acte. El pati de ses Sucreres acollí una gran quantitat de públic - M.A.M.

TW
0

El pati de l'Hotel ses Sucreres de Ferreries va acollir dijous vespre la presentació del llibre "Un mar d'històries: Menorca", de Miquel Àngel Maria i amb il·lustracions de Roser Argemí. La directora de l'Editorial Mediterrània, Mònica Estruch, també participà en un acte que feu que el pati de l'hotel ferrerienc quedés petit.

La publicació presentada omple un buit en l'oferta editorial sobre Menorca, la història de l'Illa contada als més petits, tant si són menorquins com visitants ocasionals. De fet, el llibre ha sortit en català, castellà i anglès.

L'autor i la il·lustradora compartiren amb el públic el procés d'elaboració del llibre, des dels primers esborranys fins al resultat final, que es definí com un projecte realitzat en equip i amb gran complicitat durant totes les etapes, amb l'objectiu que el lector, sigui de l'edat que sigui, en acabar de llegir el conte hagi captat l'ànima de Menorca.

Al final de l'acte es mostrà també el "booktrailer" del llibre, un vídeo realitzat pel jove ferrerienc Josep Gayón Arguimbau amb la participació d'una quinzena de fillets i filletes de Ferreries i Maó, en el qual es mostren alguns dels indrets que apareixen il·lustrats o explicar al llibre.